Får ju fira lite

Kom till jobbet 8.20, såg Jindra på tåget som också jobbar på den hollänska avdelningen, men hon såg inte mig även när jag sa hej. Hon såg väldigt koncentrerad ut och bar på en tung väska som också stal hennes uppmärksamhet. Gissar på att hon skall någonannstans direkt efter jobb. När jag dyker på morgonen informeras jag att jag skall på utbildning och att det troligen varar hela dagen. Och man skall ta med sin egen dator, deras reaktion när jag dök upp med min lilla ålderstigna laptop var klart underhållande enligt dem, men den gjorde det lätt att prata med folk. En isbrytare.
----------------------------------------------------------------
Den ålderstigna laptopen funkade givetvis inte, så fick sitta och lyssna på genomgången istället och försöka memorera vad instruktören sa, inte för det var så svårt men det hade nog varit betydligt lättare med en dator. Uppgifterna fick jag ju göra på instruktörens dator med henne övervakande, men det gick bra. Märks att datorvana underlättar var bland de första som var klar hela tiden.
----------------------------------------------------------------
Blev klara lite tidigare än beräknat så vi fick två timmars lunch, inget jag klagade över. Spenderade dem spatserandes omkring i shopping centrat som ligger alldeles intill med Katarina (tjejen från Polen) som också var på utbildningen, satt på ett café och drack lite fruktdricka. Hon är trevlig uttåtgående. Men så har hon spenderat de sista fyra åren i Spanien, Italien och Frankrike. I och med vi var på samma introduktionsmöte och jobbar på samma våning så känns det som vi är vänner med mycket gemensamt.
---------------------------------------------------------------
Fick ingen dator under andra utbildningspasset heller, har ingen tur med datorer alls på det här företaget. Men en trevlig lunch vägde upp det hela, även om jag inte åt något.
----------------------------------------------------------------
Märktes att blodsockret föll under eftermiddagen, inte bara hos mig men hos alla och det var mycket information att ta in med. Så vi var alla ganska lyckliga när det var slut kl 16.00. Känns ialla fall som jag gjort ett gott intryck såhär långt och det kommer hjälpa mig när jag väl börjar klanta mig.. :)
----------------------------------------------------------------
Gick igen till Kava Kava Kava med Katarina efter jobb, och drack milkshake på ett ställe som specialiserar sig på kaffe, men det var varmt och milkshaken var väldigt god, var en mer hemmagjord variant ingen BK eller McDonalds. Fortfarande inte ätit dock. Hon skulle kanske ringa på Söndag med om vi skulle göra något.
------------------------------------------------------------
Nu är jag bara hemom, byter kläder och nu skall jag gå och käka och sedan bär det av till centrum för att fira lite, känns ändå som jag har lite rätt att göra det. Blir nog till skitbaren, med de trevliga människorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0