Imorgon Beowulf

Om någon missat det så är det en ny animerad film. Men jag skall inte bara se den på en vanlig biograf, kommer gå på en IMAX 3D föreställning. Har velat gå till den biografen flera gånger men de har aldrig visat något vettigt, och när det väl vart nästan något vettigt så har det varit dubbat till tjeckiska. Så imorgon blir det av.. kommer gå med ett par kollegor.

Annars... knallar på som vanligt. Det var dock en stor fest fredags och en thanksgiving middag i lördags. Kanske dyker upp bilder på en lite onykter Tobbe från fredagen om jag får några skickat till mig.

Mitt nästa projekt är att försöka skaffa en gammaldags brevvän, något jag gillar med det.

Det börjar det vankas julfester och födelsedagsfester här nere...

Hemsk hemsk morgon

Var ute igårkväll med kanadensaren på Lokalblok, men kom hem runt ett tiden så hygglig tid. Klockan fem imorse vaknar barnen som bor granne, och jag gissar de är runt två och fyra år gamla. De bankar i väggen och skriker... klockan sex så börjar föräldrarna storbråka med varandra och lagom till klockan sju så startar vägverkets killar nedanför börja riva upp stora hål i trottoaren...

Jag var lagom glad...

Åkte och brunchade, mötte av en händelse en kollega från jobb så vi åkte och spelade lite biljard... jag suger verkligen på det...

Har de närmsta helgerna planerade.. 24:e så skall jag på Thanksgiving middag, 1:e så är det födelsedagskalas för två personer, den 7:e så är det julfest för företaget, 14:e så är det julfest på mitt gamla företag och jag blev erbjuden biljett att gå dit och sedan den 21:e flyger jag ju hem...


Hem en kort sväng till jul

En vardag har infunnit sig här nere, och det har inte dykt upp något särskillt viktigt nog som jag velat delge mig av. Det mest spektakulära som hänt var nog att jag och Gefle var med i en filmproduktion.

Det var en rysk krigsfilm som behövde lite svenska bakgrundsröster, så jag och Gefle fick förfrågan angående det. Via omvägar av Gefles kompisar. Så vi besökte en ljudinspelningsstudio, och fick improvisera lite svensk dialog. Vi kände väl oss ganska nervösa och när vi väl tyckte det började gå bra så var det hela slut. Kändes inte riktigt som vi var värda pengarna vi fick.

Annars är det som vanligt, jag jobbar, läser böcker, går på bio, går ut och äter och sover. Inget särskillt alltså.

Det har redan börjat snöa här nere i omgångar, vilket kanske förebådar en riktigt kall vinter. Men jag har ju inte så långt mellan hem och jobb.

Det fungerar alldeles utmärkt med de britterna jag bor med, kanske har att göra med att vi aldrig ser varandra. :)

Jag kommer hem en sväng till jul, men det blir bara en kort vistelse. Den 21:e flyger jag till Kastrup och den 26:e blir det flyg tillbaka till Prag. Men jag ser fram emot att komma hem ett litet tag iallafall.

RSS 2.0