Let the brainwashing begin.

En dag av övertygande att Accenture är ett bra och trevligt företag som jag borde vara glad över att jobba på. Och imorgon skall gå i samma tecken, fick t.o.m en skjorta med företagets logga på.
-----------------------------------
Men dagen får ändå räknas in som ganska rolig, spenderade hela dagen med Katarzyna och vi träffade återigen den trevlige Turken från när vi började samma dag. Vi hamnade ju in en hörna med en tjej från Venezuela, en kille från Guatemala och en tjej från Tjeckien. Och även om det var tråkiga genomgångar av tråkiga ämnen så hade vi ruggigt skoj i alla fall. Pauserna gick åt till att prata om språkskillnader och lära ut varandras språk. Hur skoj som helst.
---------------------------------
Igår kväll på Lokalblok var väldigt trevligt, var jag, australiensaren och en kanadensare som satt och snackade om allt möjligt och senare på kvällen när det började tunnas ut med folk så placerade sig i princip den söta servitrisen sig vid vårt bord, lärde mig bland annat att säga "En schysst rumpa" tänk vad vettiga saker man kan lära sig efter några öl på en bar med en söt servitris.
-------------------------------
Nu bär det snart av till en ny kväll på pub men de här brukar vara betydligt lugnare. Också ganska trevligt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0