Det blev ett par timmar i solen

Det var ruskigt varmt, man skulle lätt tro att man har medelhavet runt husknuten med den värmen som var idag. Dricker ganska mycket mer vatten än normalt sådana här dagar. Lite synd på fontänen/dammen utanför mitt hus att den används som hundtvätt, vattet i den ser tämligen äckligt ut nu.
----------------------------------------------------------
Imorgon blir det först bruch tror jag, har träffat ett gäng som äter brunch varje söndag, har bara träffat dem en och en halv gång så vet inte riktitg än vad jag tycker om dem. Men det är roligare att träffa folk och snacka än att siffa för sig själv. De är amerikaner i princip hela bunten, tror det var en australiensare första gången jag träffade dem. Hur som helst är morgondagens brunch lite speciell, tjejen som dragit igång brunchandet, hennes mamma har kommit till Prag, och hon (dottern) har fixat ett ställe som vi får helt till oss själva innan öppningsdags. Och stället ligger väldigt enkelt för mig att hitta så det ökar också chanserna att jag tar mig dit. :)
---------------------------------------------------------------
Efter det skall jag nog bege mig på bokjakt, fick en boktips av Louisa som lät väldigt intressant och hade en träffande titel med tanke på min situation i livet. Boken heter "Running from safety" och är skriven av Richard Bach. Har kollat lite på nätet och det verkar som en affär som heter Shakespeare and Son har den. Affären ligger i en del av Prag jag inte varit så mycket men har ändå en aning iaf.
-------------------------------------------------------------
Till Pernilla, jorå än så länge känns det väldigt bra, trivs. Och stort grattis till inlämnandet av uppsats, vet hur hemskt det kan vara. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0