Äntligen

Blev ytterligare en trevlig kväll på Infinity på lördagskvällen. Jitka, Bara och en till som heter Veronika följde med mig och Gävle dit. Och en holländare från jobb. Vi hade en rolig kväll med en hel del dansande, jag var i toppform. Har märkt att det kräver rätt motivation och att dansglädjen inte kan pressas fram, men i lördags var den där.

Träffade ännu en svensk kille, en från Helsingborg, har varit nere i Prag ungefär lika länge som mig. En månad mindre bara. Och hans danska kompis, trevliga.

Hade nog kunnat få hångla med Veronika om jag velat, jag försökte aldrig men det blev en del dansa nära och stå nära. Men jag vet inte, kände inte för det. Min killerinstinkt i de här lägena är ju inte som den skall vara heller.

Söndagen tog mig iväg till brunchen och vi satt ute och brunchade i det då underbara vädret, säkert tjugo grader ute. Underbart. Saknat uteserveringarna. Men sedan när jag var väl hemma på kvällen så öppnade himmeln upp sig och det öste ner. Kylde ner allt.

Här i Prag är det ganska lugnt med vattnet i floden, har inte stigit så fasligt mycket och de tror itne det kommer stiga mycket mer. Men i resterande delar av Tjeckien är det betydligt värre.

Måndagen... suck Malmö FF borde ha vunnit. Positivt är iaf att jag kommer kunna följa alla matcher på webbradion. De sände matchen helt utan uppehåll, skull ebara varit en vinst med.

Och idag så fick jag ett mejl. Ska jag vara ärlig skickade jag ett mejl till på fredagen till Janka som jag mötte på nattbussen. Ett mejl till var det värt och det första kanske försvann man vet ju aldrig, och idag äntligen kom det ett svar.

"Ahoj :-),
I’m so sorry. I was very busy, you now quarterly closing… I’m really sorry!!! Today is it better. :)

I go today night home (Slovakia) for 5 days. Next week I’m again in Prague.
What do you think about a dinner next week? Or something else?

Have a nice day

Janka "

Inte perfekt engelska, men det bryr jag mig inte det minsta om. Jag förstår och det var positivt.  :)


Kommentarer
Postat av: Jocke

Fascinerande hur slovakisk ordföljd är lik svensk, det där skulle lika gärna en svensk som är dålig på engelska kunna ha skrivit. =)
Lycka till med dejten i nästa vecka!

2006-04-04 @ 20:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback