Bakgrundshistoria

Ok, Gävle och hans flickvän Sarah.

Han träffade Ohio, Sarahs dåvarade pojkvän på fotbollsträning där de började snacka och Ohio och Gävle gick ut och festade en del. Dröjde inte länge innan Sarah var med ute och festade. Sarah och Ohio flyttade tillsammans hit till Prag från just Ohio. Men när jag var ute med dem så såg jag dem aldrig stå nära varandra eller hångla, så allt kan nog inte varit bra.

Dessutom gillar Ohio att festa, väldigt mycket tycker han om att festa. Och han har en tendens att vara borta ett par dagar när han festar. Och det är inte bara alkohol inblandat.

Gävle festade ganska ofta med dem ett tag, och en dag när vi träffades så sa han att han trodde Sarah stött lite på honom, men han var inte säker. Och det roliga från just den festen var när de hade suttit nära varandra och snackat så hade Ohio kommit förbi och sagt på skämtsamt manér "Du, håll tassarna från min flickvän". Senare samma vecka så berättar Sarah för Gävle att hon gjort slut med Ohio.

Redan nästa helg är dock alla ute och festar igen, men hyggligt tidigt på kvällen så sticker Ohio iväg med ett antal kompisar och lämnar Sarah och Gävle där själva vilket givetvis resulterar i hångel. Helgen därefter är helgen vi var och festade på Infintiy med Jitka och då dyker Sarah och hennes kompisar upp och direkt hångel.

Det hela smygs med för Ohio, Sarah och Ohio bor fortfarande ihop när det här är. Och Ohio och Gävle spelar i samma fotbollslag.

Och nu det senaste som hänt, som bara gör det hela mer klyddigt är att, Ohios och Sarahs tvättmaskin bråkade en dag, så de försökte fixa den men det gick inte vidare bra tydligen för det hade läckt en hel del vatten. Det hade läckt ner till rummet under deras lägenhet där ett mjukvaruföretag hade lite servrar som nu är förstörda och tydligen kostar en del pengar. Deras hyresvärd kan inte veta att det är de än som är ansvariga men troligtvis bara en tidsfråga.

Så igår flyttade Sarah ut från lägenheten och in hos sin vän Lauren. Och Ohio är fortfarande där även om han också planerar att flytta ut. Ett sms till Gävle frågar han om han kanske kunnat slagga hemma hos Gävle ett tag... inte helt säker på han skulle frågat det om han vetat om vad Gävle och Sarah har för sig.

Okej, lite såpa över det.

Kommentarer
Postat av: Sara S

Ååh, sånt här är ju jätteroligt (när man inte själv är inblandad...).

2006-04-21 @ 09:56:22
Postat av: Louise

Tja, är det mer än sprit han pysslar med så är det väl ingen dum idé att dumpa Ohio. Å andra sidan behöver Ohio hjälp om det är knark inblandat. Kolla avgiftningsmöjligheter!

2006-04-21 @ 14:19:47
Postat av: Tobbe

Antar att jag är lite mer liberal när det kommer till en del saker. Kan också säga att det är mycket mer vanligt med marijuana här nere än hemma i Sverige och synen på det är anorlunda. Dock vet jag att det förekommit andra substanser med Ohio. Men jag känner inte honom tillräckligt bra för att säga något. Vet dock att han själv funderat på om Prag är bra för honom eller om han borde åka tillbaka till USA.

2006-04-22 @ 10:07:38
Postat av: Louise

Jodå, visst känner du honom tillräckligt bra för att berätta för honom att det är dags att lägga av. Du har varit ute tillsammans med hononm några gånger, du vet vad han pysslar med, det räcker. Det är alltid positivt - i längden - att någon bryr sig när det gäller missbruk. Kanske ger det honom tillräckligt av en spark i rumpan. Var modig! Kram.

2006-04-22 @ 17:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0