Fotboll

Idag är det fotboll som gäller. Svenska damlandslaget spelar match mot Tjeckien i Kladno. Jag och Gävle skall ta bussen från Prag 14.23 och Jitka möter upp med oss när vi kommer fram till Kladno, för att visa vägen till stadion.

Hört att de visar matchen på TV4 idag, om jag ser någon kamera på mig så skall jag vinka. Finns ju en liten chans till det då man undrar lite hur många gula och blå det kommer finnas på läktaren.. :)

Efter matchen så antatr jag att vi käkar något och ser oss om lite i Kladno, innan diskot/klubben på kvällen. Vi var lite inställda på att stann kvar i Kladno över natten, men vi får se. Isåfall blir det nog hostel eller liknande, och det kostar pengar. Försökte lirka och hinta lite till Jitka om vi kunde sova hemma hos henne, men hon nappade inte alls.. :) Vet inte alls hur hennes boende situation är, så skall inte säga något. Hennes mamma gifte sig förra veckan i Plzen, så jag antar att hennes mamma bor där med. Jaja, kanske kan fråga det ikväll någon gång. Lite illa att jag ändå känt henne ett tag och först nu jag börjar fundera på det här.

Sista bussen hem till Prag går klockan 0.30, så det är ganska tidigt vi måste bestämma oss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0