Ibland borde jag tänka ett steg längre

Det gäller allt... men å andra sidan kanske man inte skulle råka ut för lika mycket som man gör.

Bara en sådan sak som igår kväll, jag skall gå och lägga mig så tänker jag att jag har ju en massa väderljud på min dator och det kanske hade varit rofyllt att ha det i bakgrunden när man skall sova och ett tag in på natten. Så jag sätter ihop lite olika avdelningar och när jag skall somna så är "Long soothing rain", helt perfekt somnar som en stock.

Det är bara det att två timmar senare kommer den fram till "Electrifying thunderstorms", och den ligger på en anna ljudvolym än soothing rain... och även om jag tycker det är ganska behagligt och trevligt med åskväder, så är det inte på hög volym inne mitt rum jag vill ha dem. När jag skall sova...

Musiken stängdes av helt efter det.

Mer info om norrmannen och tyskan från lördagsnatten. Har ju inte ens nämt att de båda jobbar inom samma företag som mig. Eller jobbade för norrmanens del, han hade sin sista dag i måndags inte undra på att han var en drivand kraft bakom festandet i lördags. Jag var dock uppe och sa he då till honom, då han jobbade i samma hus som mig.

Tyskan som nu har ett namn, ett namn jag inte hört förut, Arlette. Hon hade bytat e-post adress med Gävle för han tog en hel del kort på festen och hon ville ha några. Kort som jag kanske kommer över med, och delar med mig här på bloggen. Men min censur kommer nog ta bort en del. Nu har jag iallafall Arlette på min msn, tror inte Gävle var helt glad över det. Men det är struntsamma, hon var riktigt rolig. Som idag frågade jag, vad gör man om man bor i Pankrac, "knitting, feeding the birds and thinking about suicide"... underbar humor.

Imorgon är det bio med Shelley, skall se Munchen, den nya Spielberg filmen. Och jag tror vi kommer ha en lite diskussion efteråt, hon är israeliska och jag har mina klagomål över den regeringen. Men vi båda är inställda på det så  :)

På torsdag skall jag och Gävle gå ut och äta med vår lärarinna i tjeckiska som sista sak med kursen.


Kommentarer
Postat av: T2

Hey!! Verkar som någon hade en vild och ganska blöt helg :)

Middag med lärarinnan... Vet man ju hur det skulle kunna sluta med en sån playboy som dig

Ha det

2006-02-08 @ 15:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0