Jag drack tequila igår

Jag dricker bara tequila när...

...jag är väldigt onykter.

...en vacker flicka tycker jag borde dricka tequila med henne.

Igår inträffade båda, klockan var runt åtta och jag hade nästan bestämt att nu skulle jag sitta och ta det lugnt hemma. När jag bara får en pillrande känsla i magen att nej, nu får du ta dig iväg och göra något. Så jag lydde och gick in i duschen.

Jag åkte först in till Sångaren, tänkte det räcker väl, bara sitta där ett tag och pimpla öl. Men det var nästan dött bara ett par tjecker där och de tjeckerna som hittar dit brukar vara rätt läskiga. Det var några amerikanska tjejer i det bakre rummet. Men de var högljudda och lät korkade, sterotypiska. Så det kändes inte lockande, nej mitt social uppsåt för kvällen kände inte sig tillfredställt.

Skickar iväg ett sms till Gävle, och får tillbaka att han tänkt ta det lugnt men kan tänka sig haka på en öl. Då föreslår jag Infinity, en pub/nattklubb som jag varit på två gånger tidigare och båda gångerna har det drällt av söta tjeckiskor, så självklart har jag höjt stället till skyarna. Så nu var det dags att ta Gävle dit, och hoppas att man inte fick skämmas att där inte finns några tjejer.

Mina farhågor besannas inte, även denna gång är dräller det av söta tjejer, och när jag får nummer 69 från garderoben så känns det som det blir en bra kväll.

Först står vi mest vi baren dricker öl och vilar ögonen på alla tjejerna.

Sedan började vi snacka med tre tjejer men de var inte så intresserade, lite bitches faktiskt. Men bakom oss ställde sig en kille och en tjej, och jag tyckte killen såg svensk ut. Så jag testade med ett tjenare, jag hade fel, han var en norrman. Och tjejen en tyska så vi började snacka med dem istället, de var bra mycket roligare och trevligare. Dansade och drack. Träffade på en kille från jobb, en indier från england med ett spanskt efternamn, någon gång skall jag fråga mer om det.

Mer öl och tyskan är riktigt trevlig och söt, tyvärr verkar hon ha något ihop med norrmannen även om de inte hånglar. Träffar en expat jag aldrig träffat tidigare, men jag har skickat ett par meddelanden med honom. Först i början när jag flyttat ner här så var det han som hjälpte mig att visa var på nätet jag kunde hitta information om hur jag tar mig hem efter metron slutat gå. Nästa gång var; han anordnar en middag varje torsdag som första hand bara är för folk som bor i visst område i Prag. Rachel tyckte att jag skulle haka på en gång, så jag skickade ett meddelande till honom om att jag kommer nog. Då skickade han tillbaka och frågade om jag fortfarande bodde i Stodulky för det var ju i första hand för de som bor i det andra området, han kom ju ihåg var jag bor. Sedan kom mina tjeckiska lektioner ändå på torsdagar, men igår fick jag iallafall skälla på honom lite, en trevlig kille dock, en skotte. Att jag visste att det var han var för jag hörde honom prata med någon annan där han skröt om att han anordnar den här middagen.

Festandet fortsatte, trodde de stängde två, jag hade fel.

Jag ser en söt tjeckiska stå och dansa vid ett bord själv, vid bordet sitter en massa kompisar till henne och hon är duktig på att dansa och det är inte egentligen ett dansgolv där hon står men jag antar utmaningen. Mitt dansande har fått sig en stor dos självförtroende här nere, hemma i Sverige hade jag inte vågat. Jag traskar upp dit och börjar dansa, först börjar de skratta och jag kan se hur kompisarna tänker, nu kommer det här fylllot stappla runt och försöka ragga på vår kompis. Men när hon ser att jag kan skaka lite på rumpan tar hon genast det mer allvarligt och när sången är slut så blir det en mindre applådkaskad från hennes kompisar. Jag tackar för mig och går tillbaka till Gävle och de andra.

Tyskan förslår tequila, och hon är söt och jag är inte nykter längre så det tycker jag är en toppenidé. Så vi får tequila, dock inte citron utan apelsin med kanel på. Det var ok det med.

Klockan är fem och stället skall stänga, jag nickar till tjejen jag dansade med. Hon nickar tillbaka, reser sig och kommer över till mig. Vi börjar prata, helt ok engelska och jag är smart nog att ge komplimanger om hennes dansande. Tydligen har hon en dansklass eller något. Tyvärr minns jag inte det här samtalet så klart som jag önskar, för jag fick hennes nummer, men jag vet inte exakt vad jag sade för att få nummret. Jag tror det har något med hennes dansklass att göra, för hon var alldeles för ung och söt för mig. Måste höra med Gävle om han minns något, om jag sa något till honom.

Åkte hem med metron som börjat gå för dagen. När jag vaknar vid tolv finns det två personer i min lägenhet blir lite chockad först. Men det är Monikas mormor och hennes morbror, de är här för att fixa klart sängen och ta verktygen. Kollar på datorn, och jag hade fått ett meddelande från Monika att de skulle komma, jag kollade ju inte den när jag kom hem på morgonen.

Tog mig iväg till brunchen, och när jag kom tillbaka hade mormorn diskat och torkat av i köket, och jag tror hon har dammsugat med.

Och nu nästan det bästa till sist, jag kommer snart spela rollspel igen, jag har hittat en grupp att spela med. Eller det är samma som förra gången men då krockade det ju med tjeckiska lektionerna, men nu är de ju nästan slut, sista på torsdag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0