Närmsta dagarna

Glömt att berätta att även om jag jublade rätt bra i matchen mot Tjeckien i OS-hockeyn, så var de rätt snälla. Kände mig dock väldit ensam i stormen av jubel som tilltog när Tjecken snabbt gick från 5-1 till 5-3. Men sedan när vi fick in 6-3 före perioden var slut så kändes det bättre.

Rollspelet var lite till besvikelse, inte samma inleveseförmåga och mest bara hack n slash. Inte riktigt vad jag gillar. Men kommer gå fler gånger, hittar ju inte rollspelsgrupper på engelska hux som flux i Prag. 

Närmsta dagarna, imorgon blir det middag med en grupp expatrier som jag inte träffat på rätt länge. De som brukar ha italienaren och estniskan. Dock tror jag inte estniskan kommer vara med den här gången.

På torsdag firar företaget två år i Prag så då blir det fest igen. Återigen hyrt en hel nattklubb, fast nu är det inte hela Accenture utan bara en del. Så vi blir väl 230 pers eller något sånt. På klubben Meloun, fått tipset att ta mig dit tidigt om jag vill ha käk.

På fredag har jag tagit ledigt, mest för jag vill. Vill bara ha en dag utan krav. Åka in och se bio mitt på dagen, pilla naveln jag kommer inte ha några problem att få dagen att gå.

Rekommenderar den här siten www.pandora.com , fick tipset idag, helt underbar om du vill lyssna på musik.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0