Punsch och Champagne

Blev det efter vinsten i hockeyn. Vi hade som vanligt brunchen på Fraktal, och jag hade väl tänkt att ta mig vidare. Men så började det trilla in svenskar. Vi var nog en tio-tolv stycken som skrek, och jublade. Fraktal ägs delvis av en svensk med så det var ju ganska logiskt. Han var där och jobbade idag med, så när väl matchen var över korkade han ur champagnen som vi halsade ur (väldigt sofistikerat) men även en flaska punsch kom fram. Det var ett tag sedan man njöt av en sådan, ganska roligt att se kanadensares min efter han svept sin.. inte alls vad han trott det var.. :)

Annars hade jag en ganska lugn helg, var och tittade på Jarhead. Helt ok rulle, men skrämmande om sann. Amerikanska arméen är iofs skrämmande i sig.

Jag kanske har betalt för mycket i räkningar, håller på att undersöka detta. Skulle det vara fallet så kanske det blir en bättre cykel än planerat. Om jag får tillbaka pengar förstås.

Anne och Joakim verkar vara de som är först ut med att verkligen planera en färd ner till Prag och hälsa på. Helt underbart.. :)

Blev ingen bio med Arlette.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0