Förstår ingenting

Alldeles nyss hör jag något meddelande basuneras ut från en megafon på en bil, jag förstår det eftersom man hör att den rör på sig. Så jag tittar ut genom fönstret och visst, där kommer en skåpbil med megafoner på taket. Och jag har för någon dag sedan sett nya skyltar uppsatta med personers ansikten på, vilket jag har tyckt att det har väldigt mycket sett ut som valaffischer.  Så nu när jag ser skåpbilen tänker jag, ok fräckt det har vi inte hemma att de kör omkring och spelar upp valmeddelanden.

Men.. så stannar skåpbilen, ut hoppar en kille och en tjej kanske 13-14 år, springer upp bakom en buske, hånglar i 5 sekunder, springer tillbaka till bilen och hoppar in igen. Och så kör de iväg. Förvirrande.

Jag och Gävle valde fel dag att leta ställen i fredags, det regnade och blåste. Vi var dock inne på två ställen, varav ett var ok. Vi kunde även ignorera en hel del ställen bara genom att kolla priserna på skyltarna vid entréerna.. Men vi får ut fler gånger för att hitta något, överlag, Mala Strana är lite väl prisstarkt och inte månge ställen att hitta ett lite mer obskyrt etablissemang. Jakten går vidare.

Vi har ledigt här nere idag, 1:e maj med, men inte riktigt de socialistiska som firas, utan här är det kärlekens månad som inleds. Varvid man skall ta sin käresta upp på Petrinkullen och vänslas, för då håller det för evigt enligt legenden.

PS. Vi fick utökat utrymme på våra bloggar.. från 10 mb till 1 gb.. viss skillnad.

Kommentarer
Postat av: Sara S

Tur att man inte har vänslats på Petrinkulle med någon av sina gamla flammor. De vill jag ju inte vara tillsammans med för alltid (eller en just nu)!

2006-05-03 @ 16:12:53
URL: http://soderstjerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0