Flyttat

Nu är jag inkvarterad hemma hos familjen Grönberg igen, känns tryggt att vara tillbaka i en miljö man känner till. Även om ljudnivån är lite högre så trivs jag rätt bra här.

Flytten gick ganska smidig, men hade inte hunnit skräpa ner sådär värst mycket under två månader.

Känner verkligen att min flytt kommer allt närmre, på jobbet försvinner många tankar iväg till Prag och det blir att man kollar till bostadsmarknaden i Prag under dagarna. Glad över att jag skall ha en afterwork med några från jobb innan jag lämnar, det är Sofia, Sofia, Clara och Sofias bror som tänkt oss att gå ut efter jobb en dag.

Insåg också när jag flyttade att jag nog behöver sålla lite mer annars kommer jag få betala övervikt på flyget. Får helt enkelt sortera bort ett par skjortor.

Jitka kanske möter upp på flygplatsen när jag kommer ner, hon sa att hon skulle kolla upp om hon kunde ta ledigt.

Har en otäck huvudvärk idag...


Tyskens bröllop var trevligt, inget partybröllop men väl litet och gemytligt. Och hans frus söta kompis sa ju att hon kanske tänkte besöka Prag och frågade om det gick bra att höra av sig om det blev så. Jag kände att det kunde jag väl offra mig för.

De är väldigt snälla och trevliga på jobb, vilket gör det bara än svårare att tänka att man tagit rätt beslut. Mer än en person som påpekat att de trott jag skulle stannat lite längre.


Mitt projekt blev bra, och de som fått det än så länge verkar tycka om resultatet.

Kommentarer
Postat av: Jocke

Kanske får tid att titta förbi och spana in projektet imorgon, hör av mig innan isf.
Vi får se till att träffas innan du åker, oavsett.

2007-08-07 @ 20:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0