Globe bokhandel

I måndags efter jobb så fixade jag absolut det sista med gamla stället och lämnade nycklarna där.

Efteråt ännu senare så ville jag inte bara vara hemma, utan tänkte jag tar mig till Globe Bokhandel, hoppades att jag skulle träffa något folk från Sångaren. Min önskan gick i uppfyllelse, dels träffade jag Bartendern, honom var det dock stor chans att träffa eftersom han mer eller mindre styr stället. Men träffade även personer jag uppfattat som mycket sympatiska förr, och vi har sprungit på varandra ett par gånger och alltid snackat. Tog oss bara ett och halvt år innan vi bytade telefonnummer, de bor nära samma område som jag bor nu med. Det är ett par, en amerikan och hans polska flickvän/fru. Hon är tokigt speedway intresserad, och båda gillar fotboll så räknar med några sportkvällar med dem.

Bartendern ja, han är lite min lassie, han jobbade 18 dagar på den senaste bondfilmen och är med i filmen. När jag såg filmen så missade jag det, men när det rör sig om kanske sekunder och man inte vet vart man skall titta så kanske det är förklarligt. Han är iaf personen som tar emot Bonds klocka och något mer när han går in i casinot, får titta närmre nästa gång.

På jobb har jag och den andre svensken börjat luncha regelbundet. Det är trevligt, men ibland saknar jag att bara sitta och läsa i ett hörn under den timmen.

Glömde att säga på steppdansgrejen, så satt det en tjeckisk tjej vid samma bord som mig. Fast hon satt en bit bort så vi pratade inte, men precis på slutet så efter alla varit uppe och dansat lite (nej inte steppdans PP/Jocke) så bytade vi platser lite. Jag hamnade brevid henne och hon frågade vart jag är från, jag svarde Sverige, sedan säger hon något som jag inte förstår, jag säger va, hon upprepar och först då inser jag att hon pratar svenska med mig. Inte riktigt vad hade förväntat sig, men hon pratar en ganska tydlig svenska och hon vill att vi träffas för att prata svenska och samtidgt försöka lära mig lite tjeckiska.

Så igår träffades vi för första gången, och det blev en trevlig pratstund. Hon hade tydligt bott i Danmark ett år sedan på den vägen försökt behålla danska och lära sig svenska på universitet. Hon jobbar som flygvärdinna på det tjeckiska flygbolaget, så nu skall jag träffa en flygvärdinna varje tisdag kl 18.30. :)

Kommentarer
Postat av: PP

åh fyfan.... inte alla som har det lika gött som du med flygvärdinnor både här å där!

2007-02-28 @ 13:42:47
URL: http://www.qmd.se
Postat av: Anonym

Jag fick med mitt namn i bloggen! Woohoo!

2007-03-03 @ 15:02:00
Postat av: PP

det e öken här nu va tobbe ;)

*snor din brors namn*
Nicke NYFIKEN

2007-03-14 @ 00:12:09
URL: http://www.qmd.se
Postat av: Jocke

Vafan, nu publicerade den inte mitt namn i kommentaren istället, igen! Men det gör inget, så länge jag är med i själva bloggen. =)

Tobbe, leta nu upp den där WiFin så du kan börja posta igen!

2007-03-14 @ 08:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0