Inget för en vegetarian...

Kommer till restaurangen, får en caipirinha som fördrink, och sätta oss vid borden. Får besked om att det är bara att gå och fylla på från salladsbaren när man vill. Det sätts ut lite varma vitlöksbröd och småbollar av deg med ost inuti.

De kommer ut med pommes som de gjort själva, så lite större lite fylligare. Friterade bananer och ris med bönor sätts också ut som tillbehör till det som skall komma.

Plötsligt börjar servitörer i en strid ström komma ut från köket. Alla bärandes på ett grillspett storlek större, de går runt vid borden och lägger upp köttbitar och annat de har med sig. Man kan säga nej, men det är inte enkelt.

Kycklingvinge
Kycklinglår
Kycklingbröst
Kycklinghjärta
Kycklinglever
Kalkon
Lammkorv
Oxbringa med parmesanost runtom
Kalv
Rostbiff
Revben
Räkor
Musslor
Lax
Karp
Filé mignon med parmesan runt
Skinkstek
Tjur (åtminstående sa de det)

Mellan allt kött kom de även in med:

Grillad ananas
Tomater med ost och annat på
Baconinlindade bönor

Man hade en liten plastbricka vid sin plats, en sida grön och en röd. Grön för att då ville man ha mer mat, kan säga att det inte funkade vissa tjejer satte den på röd men fick fortfarande frågan om de ville ha, och som sagt inte helt enkelt att säga nej.

Till det drack vi dyrt argentinskt vin och på slutet fick en snaps från Hruskovice (päronbrännvin) i ett speciellt glas. Tre glas i ett glas, var tre glas med en fot. Men alla tre glasen satt ihop ner i foten. Så när man drack i ett så blev det mindre i de andra två med. Men det jobbiga med det var att man inte kunde dricka det fort för då fick man innhållet i de andra över sig, det fick tre personer lära den hårda vägen.

Folk hade väldigt glansiga ögon efter kvällen, och det var inte bara drickat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0