Nytt ställe

Jag vaknade strax innan 6 imorse, då höll de på att tomma soporna utanför. Det är mycket mer ljud och dessutom mer lyhört än innan, tur att jag är dels van från datorfläktarna och från att jag ibland haft musik spelades hela natten.

6.48 av någon anledning hörs min lägenhetskamrats väckarklocka, sedan är hon rätt snabb. Redan klockan 7.15 lämnar hon lägenheten, som sagt man kan höra allt. Jag spelade lite Civilization IV igår och valde att ha hörlurarna på.

Flytten har gått relativt bra även om jag har lite småsaker kvar i lägenheten, men skall hämta det idag hade jag tänkt. Sedan städa lite med.

Lördagskvällen med steppdans var mycket mer officiell än jag hade räknat med, mer än vad hon hade räknat med också. De hade ställt ut bord längs med sidorna av ett dansgolv där de såklart hade sina uppträdanden med steppdans. Men mellan uppträdandena så var det två tjejer som sjöng, och i princip alla som dansade dansade organiserad dans, alltså sådana med förbestämda steg. Dessutom hade ju alla killar kavaj, tur för mig att jag hade en skjorta iaf. Kan inte säga att jag blev så värst intresserad av steppdans, men det var lite kul att se. Dock fick man ju sin överdos av ABBA, de två tjejerna som sjöng bytade om och kom ut som Agneta och Annefrid, sedan sjäng de minst 10 ABBA-sånger i rad.

Söndagen var mer avslappnad, fixade först hemma en del. Och senare på eftermiddagen kom amerikanaren som jag spelarar rollspel förbi. Vi gick och käkade lite, sedan såg vi filmen "Last king of Scotland", Whitaker är riktigt bra i den. Och filmen i sig var bättre än jag trott.

Kommentarer
Postat av: gefle

välkommen in till centrum!
Du vet att det blir svårare med undanflykter nu strax före 12 på helgerna :)

tihi!

2007-02-19 @ 16:03:48
Postat av: Jocke

Se, bara fördelar! =)

2007-02-20 @ 23:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0