Finland, Finland och lite mer Finland

Det känns så iallafall, från inte träffat en finsk person här nere så verkar de finnas överallt.

Bytade ju jobb och fick tre finska kollegor, sedan träffade jag Tiia på julfesten. Och nu kanske det vi har hittat en finländare som skall spela rollspel med oss.

Dina hittade på ett tjeckiskt rollspelsforum en kille som undrade om det fanns någon visste om det fanns folk som spelade på engelska i Prag. Dock postade han detta inlägg juni förra året, men Dina skickade honom ett mejl, och han svarade redan nästa dag. Så nu får vi se om det blir mer med det.. jag är mest bara förvånad över hur många finländare som gömmer sig i Prag.

Fortfarande inget klart besked från skatteverket.. mejlade dem idag igen. Personen som jag sökte förra veckan fick jag tag på men hon hade gett mitt ärende vidare. En aning frustrerande det här.

Lördagskvällen var utgångskväll, slutade med en helnatt. Varvid vi avslutade på två olika klubbar, en som heter Club Perfect, levde inte riktigt upp till sitt namn. Och en som heter Celnice. Perfect hade ett märkligt tema på sin kväll; tema Choco-LATE, vilket mer eller mindre gick ut på att ett par söta tjejer gick omkring med brickor och bjöd på choklad. Förstod inte riktigt tanken bakom det hela, men det var god choklad. Tiia var med på början av kvällen men jag fruktar att mina kompisar och viss mån jag kanske uppfattade som för grabbiga, så hon gick hem efter första stället vi varit på. Dock hävdade hon i ett e-mejl att hon inte känt för att gå vidare.

Söndagen spelade rollspel som vanligt.

Fortfarande massor av jobb, men mer eller mindre kommit till insikt att det alltid kommer vara så och inte lönt att dänga huvudet i väggen för mycket.

Rachel erbjöd mig att flytta in i hennes lägenhet, vet inte riktigt hur hon tänkt. Hon kommer hit den 11:e mars, ser fram emot det. Blir många biobesök då igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0