Väntar

På spänning på något besked från Skatteverket.

Var på en överraskningsfest i lördags, kunde inte skriva något om det här för kommer ihåg att jag någon gång gav ut adressen till personen, så ville inte riskera något. Det är var samma svenska kille som jag firade nyår hemma hos. Mycket trevligt den här gången med, även om överraskningsmomentet gick lite till spillo. Han kom hem tidigare än beräknat, men ändå glatt överraskad. Han kommer från kullabergsområdet i Skåne, dessutom god vän med en annan kille från Lund. Känner inte han från Lund tidigare, två år äldre och säkert från en helt annan del av staden. Hade det gått och rösta hade jag uppmanat er att rösta på kullebergsmannens album på P3-guld.

http://sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/artikel.asp?ProgramID=2753&Artikel=1060287
Han som gjort "Dying in Africa", kanske kan hoppas på en kändisfest här nere som någon på festen tyckte. :)

Annars, väntar som sagt lite på beskedet från Skatteverket innan jag riktigt tar tag i min boendesituation, men det lutar nog att jag blir inneboende någonstans.

Var och såg "Good year" idag, den var klart bättre än jag förväntat mig, men gick in med toklåga förväntningar så kanske förklarar det hela. Tre T får filmen i betyg, ganska lättsam och behaglig historia. Vem drömmer inte om att ha sin egen lilla vingård och vara finansiellt oberoende, ganska säker på att jag kommer drömma om det ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0