Halleluja

För den tysta avdelningen på öresundstågen. Tystnaden respekteras, småbarnsfamiljer, upprörda tanter och ungdomar håller sig därifrån. Ren njutning, man kan slappna av och låta sig förföras av det rytmiska tågljudet,  plötsligt, nästan för fort är man framme vid sin destination.

Fredags blev det en liten utgång med bror min och den långa storbrodern. Vi gick till Glorias och käkade, satt ute på deras baksida. Tydligen har de lagt till en till våning som man kan sitta ute där bak, ganska trevligt. Fast de skulle göra något åt ett väldigt fult galler, hade nog räckt med en målning så hade det inte stått ut som det gör.

När vi går ut därifrån funderar vi över vart vi skall fortsätta, men vi behöver inte titta så långt då en glad norrlänning vinkar från Bishop Arms som ligger vägg i vägg. Så det blev ett enkelt beslut. Vi blir kvar där två öls tid innan vi avslutar kvällen.

Lördagen blev ganska lugn. Munka hängde på till bion och hittade ner till Lund runt 18-tiden, Sara dök upp omkring en timme senare. Satt först hemma hos mig ett tag och drack gott och pratade som man brukar göra. Sedan vidare till bion som inte riktigt var som jag trott. Det var inte så många gangsters utan det var rätt mycket mer kärlek. dock väldigt snyggt filmad och regissören måste verkligen ha en örhängesfetisch. Så många som var i bild och i fokus. Ingen fortsättning efter filmen, vi var alla ganska trötta.

Kommentarer
Postat av: Jocke

Håller inte med, om det där med tysta avdelningen alltså. När jag pendlade mellan Lund och Hbg tyckte jag att det alldeles för ofta var någon som pratade i mobiltelefon där inne, och emellanåt folk som satt och pratade med varandra också.
Men det var ju ett par år sedan, trevligt om det blivit bättre hyfs sedan dess.

2007-07-17 @ 17:24:49
Postat av: Tobbe

Har ännu inte upplevt någon prata i mobilen, inte heller någon som pratat.
Finns ju en liten skylt med förbjudet att snacka i mobiltelefon och tror det ger mandat för folk att säga till i sådana fall. Ganska övertygad om jag skulle säga till någon som pratat i mobilen i den avdelningen.

2007-07-18 @ 08:58:18
Postat av: Jocke

Jodå, visst säger man till, men ibland hjälper inte det. Och man orkar inte ge sig in i någon längre debatt, det blir man inte på bättre humör av.
De flesta i kupén sitter f ö tysta och ser sura ut när någon pratar, men de gör inget åt det.

2007-07-19 @ 18:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0