En midsommar till förbi

Geflepågen var här, och det var houndans trevligt. Han har nu sett det mesta av Lunds centrum, delar av köpenhamn och inte minst Åkarp.

Jo det blev midsommarfirande i Åkarp och det får jag säga var väldigt trevligt, även om de hade lite lekar på eftermiddagen. Men det var en dröse trevligt folk och vi höll ändå på från strax innan ett på eftermiddagen till ett par timmar in på nästa dygn. PP och norrlänningen hade cyklar med sig till festen då de tänkte cykla och bada och sedan cykla hem på natten. Jag är glad att jag och Gefle fick skjuts hem av en snäll tjej som heter Petra, underlättade en hel då annars planen hade varit en taxi.

Lördagen sov vi länge för att sedan vara en allmän slappedag, gick på bio och såg Blades of Glory, dum komedi i bästa form. Gott om skratt, men även här i har folk inget biohyfs, hur svårt skall det vara att inte sitta och sparka på stolen framför? Finns det någon bio här i världen för "biosnobbar" som mig? Suck.

Söndagen blev det en utflykt till Köpenhamn, gick en aning vilse men allt tajmades med en vandring tillbaka på Ströget till hovedbangården. Dumpade av Gefle vid Kastrup och fortsatte sedan av hemåt.

Var lite segt att gå upp imorse, kroppen hade redan vant sig vid att sova lite längre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0