Ännu en vecka

Helt glömt att nämna att förra fredagen så blev byggnaden utrymd för någon skickade ett e-mail med ett bombhot. Det var eftermiddag och solen strålande så ganska fort så fylldes alla vattenhål i närheten upp med Monsteranställda, och ölen beställdes. Det visade sig givetvis vara ett falskmejl, som alla trodde.

Veckan nu har varit ok, jobbat en hel del, varit ute med Paula någon dag, såg filmen Planet Terror igår, kul och underhållande men inget som skulle finnas permanent i min filmhylla.

Det går bra att bo med britterna, de har lämnat min mjölk ifred. Och är allmänt båda trevliga personer, men jag ser inte mycket av dem. Varken jag eller de är hemma särskillt mycket.

I helgen blir det en del, ikväll går jag nog ut med jobbet. De går ut och dricker på jobbets bekostnad varje fredag, och aldrig fel med lite gratis dricka. Men räknar nog med en tidig kväll ändå. Jag har lovat att mata en katt under helgen, det är kanadensaren som skall iväg, det innebär tre stycken matningar. Förmiddag lördag, kväll lördag och förmiddag söndag, jag tror jag skall klara det. Lördag sent blir det utgång med Paula, kanske Gefle, se om vi hittar något nytt ställe som är värt att besöka igen. Söndag så skall jag gå på fotboll, det är pragderby mellan Bohemians och Slavia Prag. En jag känner här nere, en skotte som jag kallar Mr Anderson har säsongsbiljetter till Slavia. Så jag kanske får gå på en champions league match med.

Nej, dags att jobba igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0