Relax

Slappnar av ar det jag gor nu och kan bara gissa hur det ar for det gifta paret. Sa mycket att organisera sa manga att underhalla. Men nu ar de gifta iaf och kan pusta ut att det blev ett trevligt brollop, forsta brollopet som jag varit pa dar ceremonin hallits utomhus.
Som jag tidigar namnt i bloggen sa ar det inte manga tjecker som gifter sig i kyrkor utan det ar borgligt gifetmal som galler. Och som icke-troende har jag all sympati for detta. Men kyrkan kan det har med pampighet, de borgliga vigslar jag varit pa har varit valdigt korta, och inget sjungade forstas. Vet inte hur jag skall losa det om jag nagonsin kommer gifta mig, men kanske kommer krava annan allsang av alla de som ar dar.  :)

Vi stannade natten pa "Herrgarden", eller ett mindre slott kanske det kan beskrivas. Det finns en risk att rummet vi spenderade natten i kommer vara storre an lagenheten vi kanske kommer flytta in i. Det hade hall, en dubbelsang, en enkel sang, en avdelning som var mer salongsaktig och for att inte tala om badrummet, gigantiskt.

Mycket folk, och Nina som ar bruden, hennes far jobbar som diplomat och hon har vaxt upp mestadelen av hennes liv i Asien. Och han bjod alla som ville ha pa kubanska cigarrer... Maten var mestadels traditionell tjeckisk, men det sag inte ut att ga nagon nod pa slakten som kom fran nordvastra Skane, Lerberget, Viken och Hoganas. Sa det blev att prata ne hel del skanska. Aven om brudgummens familj aven den ar en bra mix, fadern fran Belgien och modern fran Finland.

Fick sms fran jobb igar och mitt paket hade antligen kommit och givetvis levererade det pa dagen som jag inte ar dar, smatt irriterande. Men det kommer finnas dar pa mandag.

Nu hemma hos Hela i Opatov, och bara njuter av att det inte finns nagon annan an oss har, inga fler sociala evenemang den har helgen, redan fatt en overdos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0