Lång dag...

Fast det är inte så farligt, klart den behagligaste siste av månaden sedan jag började jobba för Monster. Eftersom Essex en av mina kollegor slutar idag så passade vi t.o.m. på att ta en två-timmars-lunch, vilket bara fungerar om chefen är där med. Och ikväll skall vi till ett ställe som heter Zlute Lazne, ett område tänkt att ge lite beachkänsla med lite barer. Försökte övertyga chefen om att vi skulle ha ledigt imorgon men hon höll inte riktigt med.

Var på bio igår med Hela, var en usel tjeckisk film som heter Bathory. Deras dyraste produktion någonsin... kostymdrama, så vissa likheter med Arn, bara en skillnad Arn var mycket bättre. Det var en så dålig film att Hela ville att jag skulle framhålla att den var mer en slovakisk film än en tjeckisk då regissören är från Slovakien.  :)

Hela sov över för första gången hemma hos mig, och tror nog det blir fler gånger. Skrämdes inte iväg och lämnade kvar lite saker för framtida besök. Så... jag antar att jag numera har en såndärainga flickvän.  :)

Kommentarer
Postat av: Jocke

Det trodde jag du hade haft ett par veckor redan...

2008-08-04 @ 17:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0