Ny vecka

Det har än så länge inte blivit så mycket mer arbete på jobb från Tyskland, men eftersom jag jobbar med krediter så kommer vår del komma lite senare när kunderna lägger märke till misstagen på fakturorna.

Helgen i Rakovnik var helt ok, mötte upp med Hela och hennes mor vid Zlicin runt klockan tre på lördagseftermiddagen, de hade varit i IKEA och varit och shoppat. Så var praktiska nog att sätta upp mötet efter det.  :)
Också något som gjorde mig mindre nervös och tog bort en del av obekvämhetskänslan var meddelandet från Hela: ta med dig shorts så du kan slappna av hemma. Istället för ta på dig skjortan och glöm inte stryka den innan.

Väl där så gick vi först och lämnade väskor hemma hos dem och sedan fick jag en liten guidad tour av Hela. Tyckte Louny kanske hade lite mer att se, också floden i Louny gjorde det riktigt vackert. Rakovnik ligger istället bredvid en av inre böhmens största skogar och en del av resan dit gick genom skogen.  Efter den lilla guidade touren gick vi hem där vi fick en trevlig middag, Hela hade lite att skriva så jag satt och läste Golem soffan med henne lutande bekvämt på mig när hon skrev sin artikel. En mysig kväll helt enkelt.

Nästa dag lämnade vi ganska tidigt på eftermiddagen, vi träffade Valonen och hans flickvän Nina. De både var på min födelsedags fest, och Nina har det ju slumpat sig jobbar som sommarvikare tillsammans med Hela. Valonen och jag gick och satt oss på en restaurang och filosoferade medans de gick på bio, vi kände helt enkelt inte för att se på Sex and the City.  Nina och  Valonen skall gifta sig i slutet på augusti, och jag är inbjuden till bröllopet som även dettta skall vara i ett slott utanför Prag. Hela som har en talang för att hitta presenter har börjat luska på något som vi kan ge, glad att hon gör detta eftersom jag är usel på hitta på kreativa presentidéer...

Igår var jag ute en sväng efter jobb med Jitka, och sedan åkte hem och hade en lugn hemmakväll. Idag är planen att möta upp med Hela. Hon lär ut engelska på privatlektioner efter hennes jobb, så vi skall träffas när hon är klar med dem.

Min kollega fransosen på jobb är tilbaka efter ett besök hemma i Bordeaux, så på torsdag bjöd han in lite kollegor til att ha en vin, foie gras och ostätar kväll. Det kommer bli första gången jag och Hela gör något officiellt med andra... söndagskvällen räknas inte riktigt...  :)

Kommentarer
Postat av: Jocke

Det här börjar ju låta hur seriöst som helst, Tobbe!

Hur gick det till?

2008-07-24 @ 09:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0