Glad

Glad att min bror mår hyggligt efter sin operation. Kom lite som en blixt från en klarblå himmel. Lättad.

En andra sak som jag är glad över är att jag kommer flytta ihop med Hela, redan till den 1:e oktober, vi hittade en lägenhet idag som vi sa att vi vill ha, och vi fick den. Det är typ en tvåa med kokvrå, kokvrån är illa placerad men resten av lägenheten ser väldigt bra ut. Dessutom är den möblerad, har tvättmaskin och badkar. Möblerad är bra då vi måste betala en hyra, en deposition och en provision till mäklaren. Den ny lägenheten ligger även den gångavstånd till jobb, om än längre och mycket mer uppför, men det skadar ju inte.

Här ligger den nya lägenheten:

Gått som sagt toksnabbt, men jag ser fram emot det.

Måste fixa någon som flyttar in i rummet jag har. Satte in en annons och har redan fått ett antal personer som är intresserade. Skall ha två visningar imorgon, en vid lunch och en efter jobb.

Så nu.. glad men trött, dags att sova.


Kommentarer
Postat av: Louise

Grattis Tobbe,

det var roligt att höra. Krama varandra mycket! Och hälsa Hela att det finns lundabor som är nyfikna på den som har fångat in dig :-)

2008-09-17 @ 15:12:51
Postat av: Jocke

Ja, henne vill vi träffa! Är du helt säker på att du får flytta ihop med henne innan hon blivit godkänd av familjen?



De andra fyra siffrorna på kartan, två i Teplice, en i Ostrava och en i Plzen, är det andra ställen du varit på nyligen eller?

2008-09-17 @ 17:58:59
Postat av: Emma

Jättegrattis till samboskapet Tobbe! Men med tanke på att det är 2 år mellan de andra kusinerna och att lille N fyllde 2 för några veckor sedan, är det inte lite bråttom då? >;-)



/Emma (som är glad åt en riktigt god nyhet)

2008-09-17 @ 18:14:17
Postat av: Tobbe

Tackar.. och, det skall nog gå bra ändå utan familjens välsingnelse... :)



Nopes, de andra siffrorna visar bara vart det också finns en gata som heter Ruska.

2008-09-17 @ 18:18:52
Postat av: syster

grattis till samboskapet Tobbe. Familjens välsingnelse har du...vi är glada att en tjej fått dig på tråden nu..(det va på tiden)och jag instämmer med Emma..hahha lite för dig att tänka på.Krama om Hela och gratta henne från oss alla...måtte det bki december snart så vi kan få träffa underverket.

Kram syster

2008-09-18 @ 15:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0