Resa bokad

Resan hem till jul är nu bokad.

Flyger hem den 23:e december och sedan tillbaka till Prag den 3:e januari. Hela kommer troligtvis komma med en sväng också, hon planerar att dyka upp runt den 28:e och sedan flyga tillbaka med mig.

Livet här nere traskar vidare.

Var och såg Hellboy II i fredags, lite besviken på att storyn var såpass dålig som den var. Också klart besviken hur "The golden army" såg ut. Men överlag var det mycket och många tuffa specialeffekter. Ger den två T utav fem.

Under helgen var jag åter igen i Rakovnik, det var skördefest där. Den var inte så imponerade, lite försäljningsstånd, lite karuseller och lite livemusik. Glad att jag hade min bok med mig den här gången.

Börjar bli lite sugen på att spelleda igen, har kommit på en ganska bra historia. Och spelledaren vi har nu verkar inte ha en klar idé vad han vill göra. Vi får se, skall jobba på idéen lite mer innan jag presenterar den för de andra.

Håller på att bli lite sjuk, höstens första förkylning antar jag... Hela var förkyld slutet på förra veckan så det är antagligen där det kommer ifrån.

Vi har svarat på några annonser när det gäller lägenhet men vi har inte varit och tittat på någon än. Som sagt ingen panik, men vi har listat ut att det blir nog ingen semester. Om vi hittar ett ställe vi vill ha så blir det nog att investera lite pengar där gör att göra det trevligt att bo där.

Hösten säger jag, vinden och tempraturen vittnar om det men solen skiner fortfarande.

Funderar på att gå och titta på en NHL match, de kommer spela två matcher i Prag i början av oktober.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0